Laatste nieuws

Geplaatst op vrijdag 08 mei 2020 @ 00:21 , 23 keer bekeken

Adele draagt Elzinga op haar verjaardag

De foto van Adele heeft in vierentwintig uur al meer dan anderhalf miljoen likes vergaart. Het lijkt er dus op dat Adele even het internet heeft gebroken met haar Instagrampost. En wil het nou net zo zijn dat Adele op de betreffende foto een prachtige jurk aanheeft van niemand minder dan Nederlandse modeontwerper Lieselot Elzinga. Lieselot studeerde in 2018 af aan de Gerrit Rietveld Academie, en sindsdien gaat het als een speer met haar modelabel Elzinga. Inmiddels zijn haar op rock-'n'-roll geïnspireerde ontwerpen te koop op MatchesFashion – waar ook de jurk die Adele draagt te vinden is.


Bewogen jaar voor Adele

Sinds de release van haar laatste album 25, heeft Adele zich uit de spotlight gehouden. Af en toe updates ze haar fans via haar Instagram. De laatste keer dat ze dat deed was alweer vier maanden terug om hen een fijne Kerstmis te wensen. Het is een bewogen jaar geweest voor de zangeres, waarin ze scheidde van ex-man Simon Konecki, vader van haar zoontje Angelo. Maar zelfs temidden van haar scheiding is Adele haar gevoel voor humor niet verloren, wat meer weer bleek toen ze vorig jaar mei een meme van zichzelf deelde op haar Instagram.


Adele's nieuwe album

De breuk met Simon Konecki heeft er wel voor gezorgd dat Adele weer de studio is ingedoken. Zo heeft ze naar verluidt een heel nieuw album geschreven om haar verdriet te verwerken: 'Adele en Simon hebben de tijd genomen om de scheiding privé te verwerken voordat het nieuws publiekelijk werd,' vertelde een vriend van het koppel aan Hollywood Life. 'Adele heeft haar emoties verwerkt zoals ze dat altijd doet, door het schrijven van nummers.' In februari dit jaar maakte de zangeres bekend dat we haar nieuwe album in september mogen verwachten.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: